SANNE HAUGE

FREDERIKS ALLÉ 112B

8000 AARHUS C

TEL. 2616 6718

MINDFULNESS

KUNSTEN AT VÆRE TIL STEDE I LIVET -

LIGE NU OG HER


Forskning viser, at mindfulness har god effekt ved bl.a. stress, angst, bekymring, kroniske smerter og til at forebygge tilbagevendende depressioner.


Mindfulness betyder at være lige dér, hvor vi er - lige her og lige nu! Men der er så mange ting, vi lige skal nå. Vi er hele tiden på standby, altid i tidsnød, aldrig på pause. Derfor bliver nuet ofte noget, vi planlægger. Noget vi skal nyde engang i fremtiden - i weekenden, i den næste ferie, når børnene bliver større, og jeg kunne blive ved.


Vi oplever ofte, at vi svæver væk fra nuet eller tænker på tusind andre ting, mens vi fx taler i telefon, kører bil eller leger med ungerne. Vi fortaber os i tanker, følelser og gøremål og har derfor i vid udstrækning mistet vores indre ro. Ligesom vi kan opleve at miste styringen af vort eget liv.

Hvis du ikke skifter retning, ender du der, hvor du er på vej hen.“


Mindfulness-meditationen hjælper dig til at finde ro, stabilitet og giver øget psykisk velvære. Det giver overskud og hjælper dig til at mærke efter, hvad du skal prioritere, og hvad du skal sige nej til. Få kontrollen over dit liv og til at reagere mere hensigtsmæssigt på dine tanker og følelser i stedet for at reagere automatisk på dem.


Kontakt mig for mere information, og

læs mere om mindfulness her...

MINDULNESS

PSYKOLOG I AARHUS